Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

IT-laitteet, -tuki ja -hallinta

WITH Infra

Vähemmän ketutusta, enemmän ajansäästöä

Me teemme tekniikasta toimivaa ja helppoa, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Saat käyttöösi ajantasaisimmat koneet, laitteet ja ohjelmat täydellä tuella joko kertaostona tai riskittömällä ja ICT-kulujen ennakoitavuutta helpottavalla kuukausimallilla. Varmistamme myös, että sinulla on aina katkeamaton verkkoyhteys sekä kaikki tietosi ovat turvassa ja aina saatavillasi – myös etänä. Emme sammuttele it-järjestelmäsi tulipaloja, vaan huolehdimme, että niitä ei pääse syttymään. Ehkäisemme ongelmia ennakoivalla kehittämisellä sekä säännöllisellä lähityöskentelyllä. 

”Yhteistyö on kaikin puolin ollut todella toimivaa. Documtecillä on asiakaspalveluhenkistä ja osaavaa porukkaa, jolla on hyvä asenne työntekoon. Suosittelen muillekin!”

Aleksi Paukku, Moilas Oy

Laite- ja sovellushallinta jatkuvalla sopimuksella – WITH Manageri

Huolehdimme yrityksesi ICT-ympäristön toimivuudesta 24/7 kuukausisopimuksella. Valittavanasi sinulla on tarpeesi mukaan kaksi palvelutasoa: Turva ja Hovi Plus.

Ulkoistettu ICT-osasto

Otamme haltuumme joko yrityksesi koko ICT-prosessin ja sen kehittämisen tai huolehdimme sovituista osista. Saat meiltä oman ICT-päällikön ja lähitukitiimin, joka huolehtii päivittäisten IT-palveluiden saatavuudesta nopealla vasteajalla.

Identiteetin hallinta

Tehokas ja toimiva identiteetinhallinta suojaa yrityksesi tiedot tietomurroilta ja tietoturvauhkilta tekemättä arkea hankalasi käyttäjille. Documtec auttaa yritystäsi identiteetin hallinnassa sekä järjestelmä- että yksilötasolla.

Laitemyynti ja kuukausileasing

Tietokoneiden ja laitteiden hankkiminen palveluna on taloudellisin ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. Käytössäsi on aina toimivat työvälineet – etkä sido pääomaa laitteisiin, jotka vanhenevat nopeasti.

Varmuuskopiointipalvelut

Kun tietojen varmuuskopiointi on kunnossa, tärkeät tietosi ovat luotettavasti tallessa – ja vahingon sattuessa palautettavissa. Me huolehdimme työasemiesi, palvelimien ja Office 365 -tiliesi varmuuskopioinnista.

Mobiililaitehallinta

Huonosti suojattu puhelin on suurempi tietoturvariski kuin tietokone, koska se häviää helpommin. Puhelimen suojauksella ja etähallinnalla parannat huimasti yrityksesi tietoturvaa.

Digitaalinen liiketoiminta

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?