Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Varmuuskopiointipalvelut

Olet itse vastuussa kaikesta yrityksesi tiedoista. Suurin osa yrityksesi tärkeistä asioista ovat tiedostoja hajalleen eri sijainteihin tallennettuna. Voit hengittää helpommin, kun me huolehdimme työasemiesi, palvelimien ja Office 365 -tiliesi varmuuskopioinnista.

 

Yrityksesi tärkeää omaisuutta, dataa uhkaavat laiterikot, haittaohjelmat ja inhimilliset virheet, kuten tiedostojen poistaminen vahingossa. Edes tietojen tallentaminen pilvipalveluun ei ole varma ratkaisu, koska palveluntarjoaja ei ole velvollinen palauttamaan tietojasi ongelmatilanteissa, joita he eivät ole itse aiheuttaneet. 

Raaka fakta on, että teknologiajätit kuten Microsoft, Google ja Apple huolehtivat backupista siis vain siinä tapauksessa, kun dataa katoaa heidän mokailunsa vuoksi esimerkiksi virheellisten päivitysten seurauksena.

Olipa tietosi palvelimella, työasemalla tai pilvessä Office 365 -ympäristössä, huolehdimme ammattitaidolla sen varmuuskopioinnista. Kopiointitarpeen arvioimme yrityksesi tarpeen mukaan. 

Kun koko työasema on varmuuskopioitu, myös paikallisesti tallennettu tieto voidaan palauttaa, vaikka sitä ei olisi viety pilveen. Fyysiset palvelimet varmuuskopioimme pilviratkaisulla.

Tilien varmuuskopioinnin jälkeen jopa yksittäiset sähköpostiviestit ovat varmassa tallessa, mikä voi joskus pelastaa yrityksesi maineen tai kasan euroja  Kun tiliin liittyvässä sähköpostissa on backupit päällä, kaikki vanhat tai roskapostiin vahingossa päätyneet sähköpostit voidaan palauttaa. Roskapostiin syystä tai toista tiedostot katoavat muuten lopullisesti jo parissa viikossa.

  • Tärkeät tietosi ovat varmassa tallessa ja palautettavissa
  • Estät tietojen katoamisesta aiheutuvat vahingot

Digitaalinen liiketoiminta

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?