Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Meistä

Documtec Oy – Täydellinen tiedon maailma

Documtec on tuottavan digitalisoinnin asiantuntijatalo. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti yrityksesi it-ympäristön kehittämisestä ja kannamme täyden vastuun järjestelmien toimivuudesta. Joka päivä.

 

Autamme sinua myös ottamaan täyden hyödyn irti yrityksesi digitalisaatiosta: työnteon, prosessien ja palveluiden digitalisointi tarkoittaa uudenlaista tehokkuutta. Siitä hyötyvät niin asiakkaasi, työntekijäsi kuin yrityksesi. Palvelemme asiakkaitamme kahdella tasolla:

Documtec WITH -palveluiden päämääränä on laittaa perusinfra kuntoon, luoda yritykselle häiriötön IT-ympäristö, jossa työskentely sujuu tehokkaasti ja ilman turhia keskeytyksiä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laitteet, koneet ja yhteydet ovat yrityksen käyttöön ja eri työtehtäviin sopivia, aina kunnossa ja oikea tieto on aina saatavilla.

Documtec VISION -palvelussa yrityksen tuottavuutta voidaan nostaa tehokkaasti esimerkiksi tiedon ottamisella hyötykäyttöön yrityksen johtamisessa sekä tuotanto- ja rutiinitöiden automatisoinnilla. Näissä molemmissa piilee valtavia mahdollisuuksia yritysten kilpailukyvyn kehittämisen kannalta.

Documtec yrityksenä:

 Perustettu vuonna 2006

 Liikevaihto 1,2 miljoonaa euroa

 Osa valtakunnallista G30 ICT-ketjua

 Palvelemme valtakunnallisesti yli 230 henkilön ja 30 toimipisteen kautta

 Kotipaikka Pieksämäki

Tule meille töihin

Haluatko työskennellä tasaisen varmasti kasvavassa yrityksessä, jossa reiluus ja läpinäkyvyys ovat tekemistä ohjaavia ydinarvoja? Oletko ICT-alan, B2B-ratkaisumyynnin tai teollisten prosessien kehittämisen ammattilainen – tai haluatko kasvaa sellaiseksi?