Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Ulkoistettu ICT-osasto

Otamme haltuumme yrityksesi koko ICT-prosessin ja sen kehittämisen – tai huolehdimme sovituista osista. Yrityksesi saa meiltä nimetyn ICT-päällikön sekä tarpeen mukaan skaalautuvan IT-tukitiimin, joka huolehtii päivittäisistä tarpeista nopealla vasteajalla.

Meillä on sekä laajaa teknistä osaamista että syvää ymmärrystä ja näkemystä eri alojen liiketoiminnasta, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan tavanomaista vahvempaa tukea liiketoimintasi tueksi.

Ulkoistettu ICT-päällikkö huolehtii puolestasi ICT-strategiasta ja kehitysprojektien valmistelusta sekä kokonaisen asiantuntijatiimin, joka skaalautuu tarpeesi mukaan. Hänen tehtävänään on toimia yrityksesi lippis päässä osana kaikkia prosesseja, joihin tarvitset ICT-alan asiantuntemusta. Hän hoitaa asiantuntevasti esimerkiksi hankintakilpailutukset, lähitukikäynnit, vastaa laajennetusta raportoinnista budjetoinnista, juoksevan IT:n kumppaniviestinnästä eli esimerkiksi laite- ja sovellustoimittajien kanssa kommunikoinnista.

Ulkoistettu IT-tukitiimisi huolehtii päivittäisten IT-palveluiden saatavuudesta nopealla vasteajalla, jonka toteutumista seurataan kuukausittain.

Meiltä saat myös tarvittaessa käyttövalmiit työvälineet henkilöstölle avaimet käteen periaatteella. Tällöin toimitamme yrityksellesi myös kaikki koneet ja laitteet sekä huolehdimme esimerkiksi liittymien hankinnan aktivoinnin.

ICT-osaston ulkoistamisen aloitamme aina miettimällä yhdessä kanssasi, mitä ICT:n ulkoistamisella tavoitellaan. Kun yrityksesi liiketoiminnan pohjalta syntynyt tarve on määritelty, luomme ICT-strategian ohjaamaan toimintaa.

Seuraavaksi tuotamme teknisen määrittelyn, joka sisältää toiminnot ja tavoitteet, joita järjestelmältä odotetaan. Palvelun tason sovimme tarpeen mukaan kanssasi. valitaan asiat, joita me hoidamme. Meidän tehtävämme on ratkaista, miten tuotamme palvelun yrityksellesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhteistyön käynnistyttyä pidämme puolivuosittain kehityspalaverin, jossa määrittelemme tehtävät asiat ja tarkennamme tarvittaessa suunnitelmaa. Pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen asioiden eteenpäin vieminen varmistaa, että teet koko ajan oikeita asioita liiketoimintastrategian kannalta.

  • ICT-kulut ennakoitavissa sekä kehitystoiminnan että juoksevien kulujen osalta
  • Budjetointi helpottuu
  • ICT-tukemaan liiketoiminnan tavoitteita ja tuottavuutta
  • Jatkuvan kehittämisen malli pitää prosessit kunnossa
  • Kustannukset yhdellä kiinteällä hinnalla
  • Saat käyttöösi ammattitaitoisen, monialaisen tiimin, joka skaalautuu tarpeen mukaan
  • Et käytä aikaa asioiden opetteluun tai henkilöiden rekrytointiin (vapautat aikaa liiketoimintaan)
  • Erityisasiantuntemusta vaativan prosessin hallinta helposti ja riskittä
  • Asiakaslähtöinen ulkoistettu osasto tukee 100 % tavoitteittesi toteutumista
  • Saat kehittämiskumppanin, jolla on näkemystä ja kokemusta.

Digitaalinen liiketoiminta

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?