Asiakastarinat

KPA Unicon Oy

”Documtec ymmärtää liiketoimintamme erityispiirteet, joten meidän ei aina tarvitse seikkaperäisesti selittää, miksi haluamme jotain tiettyjä muutoksia tai palveluja heidän kauttaan.”

KPA Unicon I Tiia Häsä, CIO

Rakennusliike Lipsanen Oy

”Documtecin tuotteet ovat aiempia järjestelmiä ja ohjelmia huomattavasti helpompia käyttää. Ne ovat myös räätälöitävissä jokaisen tarpeisiin helposti. Aiemmin toiminnan kehittäminen tai muutosten tekeminen vaati paljon aikaa ja datan keräämistä. Documtecin tuotteet kasvavat muuttuvien tarpeiden mukana.”

Rakennusliike Lipsanen Oy I Tero Turunen, projektipäällikkö

OC-System Oy

”Meillä on vuonna 2000 käyttöönotettu tuotannonohjausjärjestelmä, jonka raportointityökalut ovat huonot ja vanhentuneet. Documtec VISION -työkalujen automatisoidulla datan louhinnalla ja raportoinnilla olemme saaneet vanhasta järjestelmästä käyttöömme uudenlaista tietoa selkesti muodostettuna ja visualisoituna.”

OC-System Oy I Riku Räisänen, markkinointipäällikkö

Taimisto Huutokoski Oy

“Meille on ollut iso etu, että Documtec on sopivan kokoinen talo, joka pystyy reagoimaan meidän ideoihimme ja tarpeisiimme nopeasti. Documtec pystyy ottamaan kehitysideoista nopeasti kiinni ja laittamaan ne tuotantoon.”

Taimisto Huutokoski Oy I Arttu Haverinen, toimitusjohtaja

Moilas Oy

”Moilas etsi syksyllä 2018 yhteistyökumppania, jonka kanssa voisi viedä IT-asioita eteenpäin niin päivittäisessä tekemisessä kuin erilaisissa projekteissa. Documtec pystyi tarjoamaan tähän tarvittavat resurssit.”

Moilas Oy I Aki Väisänen, tuotantojohtaja

MW-Welding

”Kaikki tietokoneemme tulevat Documtecilta. Heillä on etäyhteys koneisiimme, jolloin ongelmatilanteissa ei tarvitse itse hermoilla. Käytämme myös meidän tarpeisiimme muovattuja ohjelmistoja. Tärkein on työaika- ja työnseurantaohjelmisto Documtec Taika. Sen ominaisuudet on räätälöity meille sopiviksi, ja ohjelman muokkaaminen ja kehittäminen onnistuu ketterästi, koska softa on Documtecin oma.”

MW-Welding Oy I Markus Vepsäläinen, toimitusjohtaja

Hoivakehitys Oy

”Toiminta Documtecin kanssa on sujuvaa ja yhteistyö on läpinäkyvää. Tiedämme aina, mitä palveluita kulloinkin on käytetty ja mistä maksamme. Yhteistyömme toimii, koska puhumme samaa kieltä ja meillä on yhteiset tavoitteet, Lemettinen toteaa.”

Hoivakehitys Oy I Mika Lemettinen, toimitusjohtaja

Asiakastyytyväisyys

Kerro meille ja maailmalle, mitä olet palveluistamme mieltä.

Haluaisitko kuulla lisää?