Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Tilaa ja turvaa tiedolle palvelinratkaisuilla

WITH Tila

Me autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin oikein mitoitetun, nykyaikaisen ja tietoturvallisen palvelinratkaisun. Huolehdimme myös ohjelmien ja tietojärjestelmien siirrosta uudelle alustalle.

 

Kun olet asiakkaamme, palvelimeltasi ei lopu tiukan paikan tullen suorituskyky tai tila – ja tietosi ovat varmassa tallessa. Et silti maksa varmuuden vuoksi turhan järeästä ratkaisusta.

Näin siksi, koska selvitämme aina ennen palvelintarjouksen antamista asiakkaidemme nykyisen palvelimen tilanteen sekä kartoitamme tiedonhallinnan ja työlajien palvelimelle asettamat vaatimukset.

Valikoimaamme kuuluvat pilvipalvelimet (esimerkiksi Microsoft Azure), yrityksen tiloihin sijoitettavat palvelinratkaisut eli on-premise-palvelimet ja omat konesalipalvelimet. Kaikki palvelimemme ovat korkean käytettävyyden ratkaisuja. Niissä on useita serverejä, jolloin yhden hajoaminen ei aiheuta vahinkoa.

Oma konesalipalvelumme täyttää Suomen viestintäviranomaisen suojausvaatimukset, minkä vuoksi se soveltuu myös yrityksille, joiden palvelintilan on täytettävä erittäin tiukat tiedonhallinnan ja tietoturvan vaatimukset. Palvelinresurssimme on liitettävissä joustavasti yrityksesi omaan tietoverkkoon.

Tuotteemme:

 Kapasiteettipalvelut: konesalipalvelimet

 Pilvipalvelimet: esimerkiksi MS Azure -kapasiteettipalvelut

 Onpremise-palvelimet eli omaan toimistoosi sijoitettavat palvelimet

  • Tietosi ovat varmassa tallessa
  • Tilaa on riittävästi
  • Tietoturvallisuus on kunnossa
  • Päivittäisen työnteon sujuvuus paranee
  • Et maksa varmuuden vuoksi ylimääräistä turhasta tilasta
  • Saat viestintäviranomaisen suojausvaatimukset täyttävän palvelinratkaisun

Digitaalinen liiketoiminta

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?