Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Asiantuntijapalvelut

WITH Äly

ICT-ympäristön tehtävänä on tukea tehokkaasti liiketoiminnan toteuttamista. Siksi esimerkiksi yrityksen strategian muutokset, tarjooman laajentuminen, uudet asiakkuudet tai yrityskaupat vaativat aina ICT-ympäristön tarkastelua – ja mukauttamista.

 

Konsultointipalvelumme kartoittaa yrityksesi tai organisaatiosi nykyisen ICT-toimintaympäristön ja suunnittelee uuden ICT-arkkitehtuurin. Toteutamme asiantuntevasti myös tietoturvakartoitukset, IoT-tarvekartoitukset ja pilvistrategiat sekä toimimme ulkopuolisena auditoijana silloin, kun haluat varmistua nykyisen palveluntuottajasi laadusta.

Meillä on kokemusta isojen ympäristöjen selvitys- ja haltuunottoprojekteista sekä laaja-alaista kehittämistä vaativista vaativista kokonaisuuksista eri toimialoilta. Olemme erikoistuneet valmistavan teollisuuden, teknologiateollisuuden ja rakennusalan yritysten ICT-toimintaympäristöjen kehittämiseen.

Osana ICT-arkkitehtuurin suunnittelua käymme läpi koko ICT-ympäristösi: verkot, palvelimet, sovellukset, palomuurit ja etäkäytön tarpeen. Pyrimme selvittämään aina, millainen on asiakkaallemme optimaalinen arkkitehtuuri sekä ihmisten työnteon ja kustannusten kannalta.

Kartoituksessa tarkastelemme sovitun mukaisesti esimerkiksi seuraavia asioita: toimiiko yrityksesi ICT-ympäristö tavoitellulla tavalla tuottaako se halutulla kustannustasolla tai onko ympäristösi riskienhallinta kunnossa eli toimiiko se riittävän varmasti ja turvallisesti.

Erityisesti tuottavalle teollisuudelle ja teknologiateollisuudelle suunnatussa IoT-tarvekartoituksessa selvitämme, millaista hyötyä IoT voi tuottaa nykyisessä liiketoiminnassasi sekä tarkastelemme, voidaanko sitä hyödyntäen kehittää yrityksellesi kokonaan uusi liiketoiminta-alue.

Palvelumme:

 IT-arkkitehtuurisuunnittelu

› IT-ympäristökartoitus

› Tietoturvakartoitukset

› Pilvistrategian suunnittelu

› IoT-tarvekartoitus

  • Tiedät, missä kunnossa yrityksesi ICT-ympäristö on
  • Saat selville kunnostusta vaativat IT:n osa-alueet
  • ICT-tukee tehokkaasti liiketoimintasi tavoitteita
  • Saat toteuttamista vaille valmiin suunnitelma toimivan ICT-ympäristön luomiseksi
  • Tehostat IT-ympäristöäsi ja säästät
  • Oivallat uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  • Parannat työnteon edellellytyksiä

Digitaalinen liiketoiminta

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?