Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Mobiililaitehallinta

Puhelimien ja muiden mobiililaitteiden keskitetyllä hallinnalla parannat merkittävästi yrityksesi tietoturvaa ja laitteiden hallintaa. 

Työntekijäsi menevät puhelimilla samalla tavalla yritysdataan kuin tietokoneillaan. Huonosti suojattu puhelin voi olla suurempi tietoturvariski kuin tietokone, koska se häviää helpommin. Siksi puhelimen suojaus ja etähallinta on erittäin tärkeää. Tietoihin pääsy täytyy estää tehokkaasti ulkopuolisilta sekä laitteen tietojen tyhjentäminen on voitava tehdä etänä.

Toteutamme mobiililaitteiden suojauksen hyödyntämällä ennakoivaa suojausta, eriyttämällä käyttäjälle yksityisen ja yritysympäristön sekä etähallinnan käyttöönotolla. Ratkaisussamme on yhdistelmä Office 365 Business ja Microsoft Enterprise Mobility suiten ominaisuuksia.

Osana ennakoivaa suojausta määrittelemme muun muassa pakolliseksi tietoturvallisen sisäänkirjautumisen, jolloin puhelimelle ei pääse sisälle pelkällä pyyhkäisyllä.

Eriyttämisessä luodaan omat lokerot käyttäjän työ- ja siviiliasioille. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi WhatsApp-sovellus toimii sekä yksityisesti että yrityskäytössä erillisinä. Ratkaisu helpottaa sekä työntekijäsi arkea että pitää yrityksesi datan tallessa: Työntekijäsi voi käyttää samaa puhelinta niin töissä kuin vapaallakin. Hän saa lähtiessään puhelimen henkilökohtaisen datan mukaansa ja työdata jää yritykseesi.

  • Tietoturva paranee
  • Tiedot ovat varmassa tallessa myös mobiilissa
  • Yksi ja sama puhelin töissä sekä vapaalla
  • Työntekijä voi tuoda oman laitteen

Digitaalinen liiketoiminta

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?