Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Varmuutta ja vaivattomuutta verkkoon

WITH Liikenne

Usein yrityksessä ollaan neuvottomia verkkoon liittyvien haasteiden edessä: syitä verkon pätkimiseen ja hidasteluun ei löydy helposti, eikä tilanteeseen tunnu olevan toimivaa ratkaisua. Ongelmia saatetaan pyrkiä korjaamaan esimerkiksi nopeammilla yhteyksillä, vaikka se harvoin on todellinen ratkaisu.

WITH Liikenne on kehitetty turvaamaan toimivat ja turvalliset yhteydet, samalla tasaisella laadulla kaikkialla. Huolehdimme, että käytössäsi on kustannustehokas, tietoturvallinen ja oikealla nopeudella toimiva verkko niin yrityksesi toimipisteissä kuin etätyössä. 

Toimiva verkko on todennäköisesti sinunkin yrityksellesi tänä päivänä bisneksen kannalta kriittinen tekijä. Entä jos sinulla olisi käytössäsi palvelu, joka tarjoaa laadukkaan ja turvallisen verkon sinne, missä juuri sinä sitä tarvitset?

Haluatko kuulla lisää? Maksuton tapaaminen asiantuntijamme kanssa avaa nykyaikaisen yritysverkon salat vartissa.

“Meille tämä palvelu on mahdollistanut sen, että nyt myös etätöissä käytetään vakioitua, valvottua ja turvallista yritysverkkoa. Palveluun sisältyy erinomainen raportointi, josta pystymme seuraamaan tarkasti liikennettä verkossa. Ajattelen, että nyt meidän yrityksen verkko on ehkä liian työläs hakkereille, he varmaan etsivät helpomman kohteen!”

Riku Räisänen, OC-System Oy

Toimiston tietoturvaa etätyöhön

Monet kokevat turhan hankalana tai mahdottomana yrityksen sisäisen verkon käyttämisen etänä. Miten sinulla etätyöt sujuvat? Ehkä sinäkin olet turhautunut VPN-yhteyksiin tai muuhun säätämiseen, tai tunnistat tietoturvauhkia yrityksen asioiden hoitamisessa kotiverkossa?

WITH Liikenne on hyvin helposti laajennettavissa etätyöpisteelle, jolloin yrityksen sisäinen, tietoturvallinen verkko on aina käytettävissäsi myös kotona – yhtä simppelisti kuin toimistolla.  Mitään ylimääräistä säätöä ei tarvita, sillä verkko toimii kuten työpaikallakin.

Joustava usean toimipisteen yhteinen verkko

Palvelu kattaa myös yrityksen eri toimipisteet vaivattomasti. Sama, tasalaatuinen yritysverkko toimii kaikissa toimipisteissä. WITH Liikenne kasvaa ketterästi yrityksesi mukana. Kerran rakennettu palvelu on laajennettavissa uusiin toimipisteisiin uskomattoman helposti ja nopeasti.

  • Toimintavarma – Työntekosi sujuu häiriöittä, kun yhteydet toimivat
  • Paikasta riippumaton – Saat joustavuutta etätyöhön liikkuvalla yritysverkolla
  • Valvottu – Tiedät mitä verkossa tapahtuu
  • Läpinäkyvä – Kuukausiraporteista seuraat helposti mm. kapasiteetin riittävyyttä ja verkon turvallisuutta
  • Laajennettavissa – Yritysverkko laajenee simppelisti yrityksesi mukana
  • Eri kokoisille yrityksille – Toimiva verkko kaikille PK-yrityksille