Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Palvelulupaus

Me pidämme, mitä lupaamme

Documtec on sanojensa mittainen ICT-kumppani: pidämme mitä lupaamme – myös sen, että emme myy sinulle koskaan tarpeettomia hilavitkuttimia.

Et saa possua säkissä. Emme tarjoa mitään sinulle umpimähkään. Tutustumme ensin yritykseesi ja sen tarpeisiin. Perusinfran suunnittelemme käyttäjälähtöisesti työntekijöidesi ympärille. Määritämme tekemiselle kanssasi selkeät raamit: yhteisen päämäärän, toimivat mittarit ja resurssit, joiden puitteissa toteutamme yrityksellesi parhaan mahdollisen IT-ympäristön.

Olemme aina lähelläsi ja etunojassa. Takuulla palveleva, jatkuva IT-lähituki on meidän juttumme. Tapaamme sinua säännöllisesti ja teemme yrityksellesi IT-palvelun kehittämisen vuosisyklin.

Ymmärrämme bisnestäsi. Digitalisaatio on kiinteä osa liiketoiminnan dnata. Meillä on asiakkaita useilta eri toimialoilta ja olemme harjaantuneet tunnistamaan erilaisia työvirtoja. Kun ymmärrämme liiketoimintaasi, voimme kehittää sitä.

Saat sinulle sopivinta. Ajattelemme aidosti yritystäsi, ja mikä sille on hyvä. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tietää, mitä tuotteita tarvitset. Suosittelemme yrityksellesi parhaiten sopivia ja vain tarpeellisia tuotteita ja ratkaisuja.

Meillä ei piilotella. Avoimuus on keskeinen arvo kaikessa toiminnassamme. Tiedät aina, mitä teemme ja missä järjestelmäsi kehittämisen kanssa mennään. Olet ajan tasalla kaikista tekemistämme toimenpiteistä. Huolehdimme myös, että esimerkiksi kaikki ohjeet ovat saatavillasi.

Tuottavan digitalisoinnin asiantuntijatalo

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti yrityksesi it-ympäristön kehittämisestä ja kannamme täyden vastuun järjestelmien toimivuudesta. Joka päivä.