Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Tehokkuutta ja joustavuutta nykyteknologiasta

VISION Tieto

Työn luonne on muuttunut. Moderni työ on ajasta ja paikasta riippumatonta tietotyötä, jota pitää voida tehdä turvallisesti missä päin maailmaa ja millä laitteella tahansa, yhdessä jopa globaalien tiimien kanssa. Moderni työpaikka tunnustaa digitalisaation mahdollisuudet ja valjastaa teknologian tukemaan yrityksen kasvutarinaa. Meillä Documtecilla on monia palveluja, joilla kehittää modernia työtä juuri sinun yrityksessäsi.

 

VISION Tieto

Uudet teknologiat ja työkalut nopeuttavat ja tehostavat työtä prosessien automatisoinnin avulla. Tee työtä yksin tai tiimissä, missä ja milloin tahansa, aina yhtä tehokkaasti ja nykypäivän vaatimukset täyttävää tiedonhallintaa hyödyntäen.

VISION Tieto merkitsee monessa yrityksessä nykyisten työkalujen kokonaisvaltaisempaa käyttöönottoa. Tyypillistä on esimerkiksi se, että Microsoft 365 -ohjelmapaketista hyödynnetään vain pientä osaa, vaikka maksetaan koko paketista.

VISION Tieto -palvelun tehtävänä on parantaa yrityksesi sisäistä ja ulkoista viestintää sekä tiimien välistä yhteistyötä. Teemme sen luomalla yritykseesi yhtenäisen tiedon tallentamisen, hallinnan ja jakamisen kulttuurin sekä tuottamalla teille sopivia käytännön ratkaisuja eri prosessien tarpeisiin.

Tieto syntyy sinne, missä sitä tarvitaan

Moderni työ on usein parempaa viestintää. Yksi tapa parantaa tiedonhallintaa ja tehokkuutta, on toiminnallisen intran rakentaminen projektien tai myynnin hallintaan ja prosesseihin liittyvien tehtävien suorittamiseen. Microsoft 365 -ympäristöön rakennetussa intrassa voit tehdä töitä ja tuottaa samalla tietoa yhteiseen käyttöön.

Tieto siis syntyy suoraan sinne, minne se jää ja missä sitä tarvitaan, mikä tehostaa viestintää ja tiedonhallintaa monella eri tasolla. Samankaltaista toteutusta voi hyödyntää myös tuotekehitystiimien tiedonhallinnassa ja kumppaniportaalina, kun tietoa on tarpeen jakaa asiakkaalle ja toisinpäin.

Microsoft 365 -ohjelmia hyödyntäen voimme auttaa yritystäsi lisäksi muun muassa reklamaatioiden käsittelyssä, lomien ja tapahtumien vuosisuunnittelussa, työsuojelun tehostamisessa, johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä, etäkokousten ja yhteisen etätyöskentelyn sujuvoittamisessa sekä yleisesti tiedon hallinnassa ja etsimisessä.

Autamme ottamaan olemassa olevat työkalut käyttöön yrityksen arkirutiinien pyörittämisessä. Enemmän joustavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä, vähemmän hukkaa ja ICT-kuluja.

VISION Tieto on siis työn tehostamista. Käytännössä se voi tarjota yrityksellesi:

  • Tehokkaampaa sisäistä viestintää (esim. toimiva intranet)
  • Osallistavampaa etätyötä
  • Parempaa tuottavuutta
  • Laadukkaampaa työntekijäkokemusta
  • Sujuvampaa tiimityötä (esim. tehokas Teamsin käyttö)

REFERENSSI

 

Moilas Oy

”Yhteistyö on kaikin puolin ollut todella toimivaa. Documtecillä on asiakaspalveluhenkistä ja osaavaa porukkaa, jolla on hyvä asenne työntekoon. Suosittelen muillekin!”

–Moilas Oy I Aleksi Paukku