Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Laitemyynti ja palvelulaitemyynti

Tietokoneiden ja laitteiden hankkiminen palveluna eli palvelulaitteena on järkevin ja taloudellisin ratkaisu – kaikenkokoisille yrityksille.

Harva yritys ostaa enää koneita omaksi, koska laitteisiin sijoittaminen ei ole tällä hetkellä yritykselle kannattavaa. Tietokoneiden ja mobiililaitteiden arvo laskee heti, kun ne kantaa kaupasta ulos, koska niiden takuuvarma käyttöaika on lyhyt. Puhelimista sulaa hinnasta muutamassa kuukaudessa sulaa puolet, ja jo muutaman vuoden vanhalla tietokoneella ei usein käytännössä ole edes käyttöarvoa. Työvälineitä ei siis kannata tällä hetkellä edes kuvitella ostavansa vuosien käyttöön.

Palveluna hankittuina työntekijöilläsi on aina varmasti toimivat työvälineet – etkä sinä sido pääomaa laitteisiin, jotka vanhenevat nopeasti.

Palveluhankinnalla ennakoit laitekulut vuositasolla sentilleen, koska maksat työvälineistä saman hinnan joka kuukausi. Meillä on asiantuntemusta arvioida, millaiset koneet ja laitteet työntekijäsi tarvitsee käyttöönsä, jolloin et myöskään hukkaa rahaa virhehankintoihin. Toimitamme sovitulla kuukausimaksulla käyttöösi sopivat laitteet. Huolehdimme lisäpalveluna tarvittaessa myös niiden jatkuvasta ylläpidosta (linkitys: WITH-Manageri palvelutasot)

Kauttamme saat aina käyttöösi varmasti uusimmat ja tehokkaimmat pitkän elinkaaren laitteet ensimmäisten joukossa. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tuotemerkit: Lenovo, Dell, Apple, Microsoft, HP, Samsung, iPhone.

Kauttamme saat aina käyttöösi varmasti uusimmat ja tehokkaimmat pitkän elinkaaren laitteet ensimmäisten joukossa. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tuotemerkit: Lenovo, Dell, Apple, Microsoft, HP, Samsung, iPhone. Toimitamme yrityksellesi kannettavat tietokoneet, työasemat, palvelimet, tabletit, puhelimet, tulostimet, monitoimilaitteet, kytkimet, wlan-tukiasemat ja 4G-laitteet sekä esitystekniikan ja palomuurit.

Koneet ja laitteet tulevat työntekijöillesi aina valmiiksi asennettuina, jolloin koneita käyttöönotettaessa riittää etähallinnan kautta tehtävä käyttäjäkohtainen personointi.

Palvelulaitemyynti – näin se toimii:

 Valitsemme kanssasi käyttötarkoitukseen sopivat laitteet: tietokoneet sekä tarvittaessa näytöt, puhelimet ja muut oheislaitteet. 

› Kun laitepaketti on selvillä, teemme sinulle tarjouksen käyttäjäkohtaisesta kuukausierästä.

› Toimitamme käyttöösi laitepaketin 

› Lisäpalveluna: laitteiden hallinnasta sovitun palvelutason mukaisesti. WITH Managerissa on valittavanasi on kolme laite- ja sovellushallinnan palvelutasoa.

  • Työntekijöilläsi aina käytössään toimivat ja tehokkaat työvälineet
  • IT-kulujen ennustettavuus paranee
  • Teet hankinnat helpommin ja järkevämmin
  • Säästät rahaa, kun et hanki turhia ominaisuuksia tai keskenään yhteensopimattomia laitteita
  • Kalustopoistot siirtyvät historiaan
  • Käsiisi ei jää vanhaa, toimimatonta kalustoa
  • Kauttamme saat laitevalmistajaan suorat kontaktit ja laajemman teknisen tuen

Digitaalinen liiketoiminta

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?