Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Taimisto Huutokoski Oy

5.6.2023

”Sopivan kokoinen kumppani”

Arttu Haverinen: “Sopivan kokoinen kumppani, joka pystyy reagoimaan tarpeisiin nopeasti”

Taimisto Huutokoski Oy:n toimitusjohtaja Arttu Haverisella on vuosien kokemus yhteistyöstä Documtecin kanssa. Yrityksellä on käytössä laajasti Documtecin tuotteita ja palveluja, kuten Vision Moottori, Taika, Microsoft 365 -ympäristö ja With Concept -manageripalvelu. Merkittävänä ponnistuksena Haverinen mainitsee toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisen yrityksen tarpeisiin.

– Moottori on meillä kokonaisvaltaisessa käytössä alkaen tarjouksista aina laskutukseen ja varastokirjanpitoon saakka. Olemme kehittäneet vuodesta 2019 alkaen Documtecin kanssa järjestelmää, joka palvelee meidän tarpeitamme ja auttaa toimintamme tehostamisessa. Järjestelmän kautta kulkee tällä hetkellä lähes 4 miljoonan liikevaihdon verran tilauksia vuodessa.

Toiminnanohjauksen rakentaminen yksilölliseen tarpeeseen on iso ponnistus. Toiminnan prosessien eri vaiheissa on valtava määrä yksityiskohtia, joista monet ovat toimialakohtaisia. Arttu Haverinen kertoo, että Documtec lupasi kehittää järjestelmän, joka sopii yrityksen käyttöön.

– He rohkeasti lupasivat ja sana on pitänyt, Haverinen kertoo.

Toimiva järjestelmä tehostaa toimintaa

Kysyessämme Documtecin vahvuuksia, Haverinen nostaa esille erityisesti ketterän kehittämisen, mihin vaikuttaa yhteistyökumppanin koko, innovatiivisuus ja kyky sitoutua yhteiseen projektiin.

– Meille on ollut iso etu, että Documtec on sopivan kokoinen talo, joka pystyy reagoimaan meidän ideoihimme ja tarpeisiimme nopeasti. Documtec pystyy ottamaan kehitysideoista nopeasti kiinni ja laittamaan ne tuotantoon.

Esimerkkinä Haverinen mainitsee rahtikirjatoiminnallisuuden, joka kehitettiin yksilölliseen tarpeeseen. Toiminnallisuus tuo merkittävää etua yritykselle, koska se säästää työaikaa arjessa jopa 0,5 henkilötyövuotta.

Toinen hyvä käytännön esimerkki toiminnan tehostamisesta liittyy tilausten keräysvaiheeseen. Haverisen arvion mukaan yritys säästää noin yhden henkilötyövuoden siinä, että toiminnanohjaus auttaa kasvien keräyksessä toimitusta varten. Lisäksi työ on helpottunut järjestelmän ansiosta ja keräilyä pystyy tekemään hyvin kevyellä perehdyttämisellä.

Vision Moottorin avulla toiminta on tehostunut

Avointa yhteistyötä

Arttu Haverinen on kokenut, että Documtecin asiakaspalvelu toimii hyvin ja tarpeisiin reagoidaan toivotulla tavalla. Hän arvostaa yhteistyössä myös avoimuutta:

– Pystymme sanomaan puolin ja toisin avoimesti ja turhia kaunistelematta, miten asiat ovat. Voin suositella Documtecia muillekin, jotka tarvitsevat ketterän ja luotettavan kumppanin, Haverinen toteaa.

Taimisto Huutokoski -caseen liittyvät palvelut:


› VISION Moottoi / Toiminnanohjaus

› WITH Manageri / Laite- ja sovellushallinta

› WITH Softa / Microsoft Office 365