Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Hoivakehitys Oy

5.6.2023

Yhteiset tavoitteet varmistavat toimivan ja asiantuntevan palvelun

Pieksämäkeläinen Hoivakehitys Oy tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Yrityksen ydinosaamiseen kuuluvat erityisesti kotisairaanhoito sekä mielenterveyspalvelut. Documtecin kanssa Hoivakehitys Oy on tehnyt yhteistyötä menestyksekkäästi jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Documtec toimittaa Hoivakehitys Oy:lle muun muassa ATK-laitteistoja, infraa sekä tietoturvapalveluja. Yhteistyötä myös syvennetään jatkuvasti.

– Viimeisimpänä olemme aloittaneet kuukausipalaverit, joissa käydään läpi helpdeskin palvelupyynnöt, niiden toteutusaikataulut sekä tulevat asiat, esimerkiksi tietoturvariskienhallintaa, Hoivakehitys Oy:n toimitusjohtaja Mika Lemettinen kertoo.

Läpinäkyvä toiminta yhteistyön perustana

Documtecia yrityksenä ja yhteityökumppanina kuvaillessaan Lemettinen käyttää sanoja kuten hauska, iloinen reipas ja palvelualtis.

– Toiminta Documtecin kanssa on sujuvaa ja yhteistyö on läpinäkyvää. Tiedämme aina, mitä palveluita kulloinkin on käytetty ja mistä maksamme. Yhteistyömme toimii, koska puhumme samaa kieltä ja meillä on yhteiset tavoitteet, Lemettinen toteaa.

– Saamamme palvelu on ollut nopeaa, asiantuntevaa ja joustavaa, olemme olleet tyytyväisiä, hän kiteyttää lopuksi.

Hoivakehitys Oy -caseen liittyvät palvelut:


› WITH Manageri / Jatkuvan sopimuksen laite- ja sovellushallinta

› WITH Liikenne / Yhteydet

› WITH Tila / Palvelinratkaisut ja kapasiteetti

› WITH Infra / Palvelulaitemyynti

› WITH Softa / Microsoft 365