Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

OC-System Oy

5.6.2023

Kumppanina ICT-asioissa ja toiminnan kehittämisessä

Documtec vastaa äänieristys- ja suojausratkaisuihin erikoistuneen OC System Oy:n infrasta. Yhteistyö ei kuitenkaan ole pelkkää infrapalveluiden ylläpitoa, vaan paljon muutakin. Omalla osaamisensa ja tarjoamiensa ratkaisujen avulla Documtec auttaa OC Systemiä myös kehittymään.

OC System on saanut alkunsa 1980-luvun lopulla silloisesta Rautaruukista. Tuolloin syntyi idea suojaseinistä ja modulaarisista ratkaisuista, joita OC System valmistaa tänäkin päivänä. Rinnalle ovat vuosien saatossa tulleet myös muut äänieristys- ja suojausratkaisut.

– Me suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teollisuuden työturvallisuus- ja äänieristysratkaisuja, OC Systemin markkinointipäällikkö Riku Räisänen kertoo.

– Pyrimme automatisoimaan tylsät ja monotoniset työt. Robotit tekevät ne niin sanotut likaiset työt. Ihmiset laittavat robotit töihin ja pääsevät itse tekemään mukavampia ja mielenkiintoisempia töitä, Räisänen sanoo.

Resurssit bisnekseen IT-infran ylläpidon sijaan

Documtec pitää huolen siitä, että OC Systemin infra toimii. Kokonaisuuteen kuuluu ICT-ylläpito sekä verkon ja työasemien toiminnan varmistaminen. Käytännössä Documtec vastaa siitä, että verkko ja työasemat toimivat.

– Meidän ei itse tarvitse ajatella IT-asioita juuri ollenkaan, vaan tehdä vain sitä, mikä on päätehtävämme, Räisänen toteaa.

– ICT-ympäristömme toimii ja kustannukset ovat kohtuulliset. Meillä on tuki myös tulevaisuuteen. Olen sitä mieltä, että se on hyvä yhtälö, Räisänen kiteyttää.

Aktiivinen kehittäjäkumppani vie toimintaa eteenpäin

Yhteistyö ei ole vain pelkkää infran ylläpitoa. Yhdessä OC System ja Documtec kehittävät myös OC Systemin toimintaa eteenpäin. Documtec tarjoaa itse aktiivisesti esimerkiksi erilaisia uusia ratkaisuja, joista voisi olla apua OC Systemin toimintaan.

– Todella hieno juttu on juuri se, että heiltä tulee näitä täkyjä. He kertovat, että nyt olisi tällainen uusi softa ja kysyvät, että haluatteko kokeilla. Emme me osaa niitä itse lähteä miettimään ja etsimään, Räisänen kertoo.

– Joskus minä heitän puolestani jonkin täkyn ja kysyn, että olisiko tämä hyvä. He sanovat siihen sitten joko kyllä tai ei, ja osaavat perustella mielipiteensä. Minusta on todella hienoa, että yhteistyö on muutakin kuin ICT-ylläpitoa. Se on todella tärkeä asia kehittymisemme kannalta, hän jatkaa.

OC-System -caseen liittyvät palvelut:


› VISION Ohjaamo / Tiedon visualisointi

› VISION Integraatio / Tiedon hakeminen useasta eri lähteestä

› WITH Manageri / Jatkuvan sopimuksen laite- ja sovellushallinta

› WITH Tila / Palvelinratkaisut ja kapasiteetti

› WITH Liikenne / Yhteydet

› WITH Softa / Palvelulaitemyynti

› WITH Softa / Microsoft 365

› WITH Softa / Microsoft Office 365

› MS Project Online