Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

MW-Welding

5.6.2023

Reaaliaikaista urakan seurantaa

Asiakkaamme MV-Welding on vaativiin teollisuuden vaatimuksiin hitsaustöitä toteuttava yritys. MV-Weldingin työmaat vaihtelevat ympäri Suomen. Kasvutahdissa olevan yhtiön erikoisalaa on painelaitteiden valmistus eri teollisuudenalojen tuotantolaitoksiin.

Toimitusjohtaja Markus Vepsäläinen kertoo MV-Weldingin olevan siitä erikoinen yritys, että sillä ei ole lainkaan omia toimitiloja.

– Teemme urakkatöitä asiakkaidemme tiloissa. Ja jos tarvitsemme joskus ylimääräistä tilaa, vuokraamme sitä. Yleensä asiakkaamme ovat niin isoja firmoja, että heillä tilaa riittää.

IT-infra ja työajanseurannan ohjelmisto luottokumppanilta

Vepsäläinen johtaa viidentoista oman työntekijän ja kymmenen alihankkijan työtä Pieksämäeltä käsin. Siinä moderni tietotekniikka on korvaamaton apu. Sen hankkimisen ja ylläpidon Vepsäläinen kertoo antaneensa mielihyvin Documtecin käsiin.

– Kaikki tietokoneemme tulevat Documtecilta. Jos meillä on tietoteknisiä ongelmia, Documtecillä on etäyhteys koneisiimme, mikä on kätevää. Meidän ei tarvitse itse hermoilla.

– Käytämme myös meidän tarpeisiimme muovattuja ohjelmistoja, joista tärkein on työaika- ja työnseurantaohjelmisto VISION Taika. Sen ominaisuudet on räätälöity meidän käyttöömme sopivaksi, ja ohjelman muokkaaminen ja kehittäminen onnistuu ketterästi tarpeen mukaan, koska kyseessä on Documtecin oma softa.

Reaaliaikaista tietoa urakoiden etenemistä älypuhelimeen

Vuonna 2010 aloittanut MV-Welding on kasvanut tasaisesti yhden miehen yrityksestä alallaan merkittäväksi erikoisosaajaksi.

Tällä hetkellä myös myydyt urakat ovat mittavia kokonaisuuksia. Siksi tietotekniikan rooli projektien sujuvassa ja kattavassa hallinnassa on merkittävä.

– Seuraamme Documtecin ohjelmistolla urakoiden etenemistä, toteutuneita
työtunteja sekä missä työmailla työmiehet ovat milloinkin olleet töissä. Käytämme niitä tietoja esimerkiksi palkanmaksun pohjana.

– Seuraamme myös tarjouslaskentaa sekä toteutuneita urakoita. Niitä tietoja voimme hyödyntää, kun laskemme tarjouksia uusille vastaavanlaisille projekteille. Ohjelma on loistava tuki koko liiketoiminnalle.

Tiedolla kilpailuetua ja parempaa palvelua

Documtecin tuottama tieto auttaa myös MW-Weldingin asiakkaita. Säännölliset ja paikkansapitävät väliaikatiedot urakan etenemisestä ja tarkat arviot sen valmistumisesta lisäävät luottamusta ja parantavat palvelukokemusta.

– Tämä ala perustuu luottamukseen ja maineeseen. Niistä on pidettävä huolta, sillä niiden rakentamiseen menee vuosia, mutta ne voi menettää kerrasta. Documtecin meille tarjoamien ratkaisujen avulla pidämme huolta toimintamme täsmällisyydestä ja luotettavuudesta. Se on meille merkittävä kilpailuetu.

MV-Welding -caseen liittyvät palvelut:


› WITH Manageri / Jatkuvan sopimuksen laite- ja sovellushallinta

› WITH Softa / Microsoft Office 365

› VISION Ohjaamo / Tiedon visualisointi

› VISION Integraatio / Tiedon hakeminen useasta eri lähteestä

› MS Project Online