Palvelu tiedon visualisoinnille

VISION Ohjaamo

Tiedon visualisointi

Me kehitimme VISION Ohjaamo -palvelun, jotta sinun ei tarvitse viettää tuntikausia eri järjestelmien raportteihin ja tilastoihin syventyneenä.

Tuotamme yrityksesi datasta nopeasti hahmotettavassa muodossa täsmätietoa, jota hyödyntäen johdat liiketoimintaa menestyksekkäästi. Avaamme näkymiä esimerkiksi asiakaskannattavuuteen, tuotantoerien tuottavuuteen (OEE, KPI), liidien raportointiin ja määriin sekä myynnin hitrateen.

Liiketoiminnasta syntyy eri järjestelmiin ja ohjelmiin valtavat määrät tietoa.  Kun tietoa liitetään yhteen halutulla tavalla – eli dataa järjestetään, rikastetaan ja analysoidaan, syntyy täysin uudenlaista tietoa yrityksesi toiminnasta. Kun vielä tieto koostetaan yhdeksi selkeäksi visualisoiduksi raportiksi, hahmotat nopeasti liiketoimintasi kuulumiset.

VISION Ohjaamo -palvelun lopputuotteena luomme päivittäisen johtamisen ja pitkän aikavälin suunnittelun työkaluksi visualisoidun mittariston, jota sinä ja työntekijäsi seuraatte helposti yhden näkymän kautta.

Projektin aloitusvaiheessa selvitämme, mitä tietoa tarvitsette ja määrittelemme kanssasi halutut mittarit. Sen jälkeen tutustumme käytettävissä oleviin tietolähteisiin sekä kehitämme tarvittavat tietonäkymät ja tiedonhakulogiikat.

Kaiken tiedon tallennamme keskitettyyn tietokantaan. Lopuksi visualisoimme tiedon mittareiksi esimerkiksi Microsoft Power BI -työkalua hyödyntäen ja  julkaisemme mittariston työversion sinulle palautetta varten.

Iterointikierrosten jälkeen Vision Ohjaamo on valmis käyttöön. Palvelun toimivuudesta, ylläpidosta ja valvonnasta, huolehdimme jatkuvien palvelujen mallin mukaisesti.

  • Auttaa tekemään päätöksiä numeroiden avulla
  • Liiketoimintasi ennustettavuus paranee
  • Saat uutta näkökulmaa liiketoimintaasi
  • Ymmärrät, miten prosesseja tulisi kehittää LEAN-kehityksen tukena
  • Tehtyjen uudistusten vaikuttavuuden seurattavuus paranee
  • Motivoi työntekijää – työn tulokset nähtävissä
  • Tiedon etäkäyttö
  • Raporttien keskitetty hallinta

REFERENSSI

OC-System Oy

”Meillä oli vuonna 2000 käyttöönotettu tuotannonohjausjärjestelmä, jonka raportointityökalut olivat huonot ja vanhentuneet. Documtec VISION -työkalujen automatisoidulla datan louhinnalla ja raportoinnilla olemme saaneet vanhasta järjestelmästä käyttöömme uudenlaista tietoa selkeästi muodostettuna ja visualisoituna.”

– OC-System Oy I Riku Räisänen, markkinointipäällikkö

ICT-Ratkaisut

Tarvitsetko apua IT-perusinfran hallintaan tai oletko hankkimassa IT-laitteita, ohjelmistoja tai palvelinratkaisuja?