Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Documtec Oy on nimennyt uuden johtajan vauhdittamaan kasvua ja kehitystä

8.2.2024

In English

Olemme sitoutuneet vauhdittamaan kasvuamme ja vahvistamaan asemaamme sekä kotimaassa, että kansainvälisillä markkinoilla.

Jukka Pennanen on nimitetty johtamaan Documtecin kasvua. Jukka tuo mukanaan yli 25 vuoden kokemuksen kansainvälisistä b-to-b-liiketoiminnoista ICT-, urheilu-, energia- ja kiertotaloustoimialoilta. Nimitys on osa yhtiön jatkuvaa sitoutumista vahvistaa ja edistää liiketoimintaa. Jukka on toiminut menestyksekkäästi markkinoinnin ja myynnin liiketoimintojen vastuussa sekä toimitusjohtajan rooleissa. Jukan tausta ja osaaminen vievät yritystä eteenpäin ja kehittävät Documtecia entistä vahvemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi toimijaksi markkinoilla. Jukka aloittaa tehtävässään 8.2.2024.

”Tavoitteena on luoda kasvutarina. Rakennan johdonmukaisesti toimintamallia ja -edellytyksiä Documtecin kasvun mahdollistamiseksi ja asiakasarvon lisäämiseksi. Roolini on auttaa tiimiä kehittymään ja auttaa asiakkaitamme saamaan entistä enemmän apuja menestymiseen”, kertoo Pennanen.

Jukan arvomaailma perustuu auttamiseen, oikeudenmukaisuuteen ja luottamukseen. Hän korostaa, että kehitys lähtee ihmisten arvostamisesta, rohkeudesta ja johdonmukaisesta osaamisen kehittämisestä.

Documtecin omistajatoimitusjohtaja Jarkko Vepsäläinen keskittyy jatkossa entistä enemmän asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen varmistaen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

”Olemme erittäin innoissamme Jukan liittymisestä Documtecin tiimiin. Hänen laaja kokemuksensa ja näkemyksensä etenkin energia- ja ICT-sektoreilta tuovat meille arvokasta syvyyttä strategiseen suunnitteluun ja operatiiviseen toteutukseen. Tämä on merkittävä askel yrityksemme kasvutarinassa, ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jukan mukanaolon myötä minulla on mahdollisuus keskittyä entistä enemmän asiakassuhteiden syventämiseen ja myynnin vahvistamiseen, mikä on aina ollut intohimoni. Yhdessä rakennamme Documtecille vahvan tulevaisuuden palvellen asiakkaitamme entistä paremmin ja vastaten digitalisaation tuomiin haasteisiin”, toteaa Vepsäläinen.

Voimakas panostus kasvuun ja kehitykseen

Documtec on kehittämässä kasvustrategian lisäksi kansainvälistymisstrategiaa, jonka tavoitteena on vastata erityisesti tuotannollisten yritysten digitalisointitarpeisiin. Tavoitteena on ”luoda siltaa tiedon ja ymmärryksen välille”, ja tehdä teknologiasta saavutettavampaa kaikille. Documtec sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen entistäkin tehokkaampia ja parempia ratkaisuja.

Viime vuonna yhtiö osti modernin tietojärjestelmä PlantSys®:n, mikä vahvistaa yrityksen asemaa teollisuuden alalla ja avaa uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme. PlantSys® on innovatiivinen ohjelmistoperhe, joka on suunniteltu modernisoimaan tuotantolaitosten prosessien ohjaamista ja tehostamaan kunnossapitoa.

Osana kasvua myös Documtec Oy:n henkilöstömäärä on kasvanut viime aikoina sovelluskehityksen, talouden ja markkinoinnin alueilla, tuoden mukanaan tuoreita näkemyksiä ja vahvistusta tiimiin.

Pysykää kuulolla, sillä tulemme lähiaikoina tiedottamaan tarkemmin yrityksemme jatkosuunnitelmista. Tulevaisuus täynnä innostavia haasteita ja mahdollisuuksia!

Lisätietoja antaa:

Jarkko Vepsäläinen, toimitusjohtaja
jarkko.vepsalainen@documtec.fi
040 588 6741

Jukka Pennanen, varatoimitusjohtaja
jukka.pennanen@documtec.fi
044 200 8588