Jätä kilpailijat taaksesi ja tienaa digitalisaatiolla

 

Onnistunut digitalisointi kasvattaa yrityksesi tuottavuutta ja tuo sinulle jopa 1,5 henkilötyövuoden säästön. Se voi avata yrityksellesi myös uusia bisnesmahdollisuuksia.

Documtec Vision -palvelussa autamme sinua ottamaan tehot irti yrityksesi digitalisaatiosta: teemme tiedosta kasvuasi ohjaavan työkalun ja trimmaamme yrityksesi huippuvireeseen.  Documtec Visionissa tuomme reaaliaikaisen tiedon yrityksesi toiminnoista aina saatavillesi. Tiedon visualisointi näyttää työn todelliset vaikutukset heti sekä tuo ymmärrystä tärkeiden päätösten tueksi. Älykkäät tuotannonohjausratkaisut sekä tuotanto- ja rutiinitöiden automatisointi ovat osa kustannustehokasta ja tuottavaa digitaalista toimintaympäristöä.

VISION Ohjaamo

Tiedon visualisointi

VISION Tieto

Microsoft 365 -palvelut tehokäyttöön

VISION Taika

Pilvipohjainen ohjelma sujuvaan työajanseurantaan

VISION Integraatio

Tiedon hakeminen useasta eri lähteestä

VISION Moottori

Toiminnanohjausjärjestelmä

VISION Info

Infonäyttöjen hallinta

Moilas Oy

”Moilas Oy etsi syksyllä 2018 yhteistyökumppania, jonka kanssa voisi viedä IT-asioita eteenpäin niin päivittäisessä tekemisessä kuin erilaisissa projekteissa. Documtec pystyi tarjoamaan tähän tarvittavat resurssit.”

Moilas Oy I Aki Väisänen, tuotantojohtaja

Tiedät, miten työsi etenee

Säännöllisellä raportoinnilla varmistamme, että Documtec VISION -kehitysprojektisi etenee suunnitelman mukaisesti ajallaan ja ilman sivupolkuja. Kerromme sinulle viikottain, mitä asiantuntijamme tekivät jakson aikana ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Samalla käymme läpi kanssasi myös havaitsemamme ongelmat, jolloin projektisuunnitelma, sen tarkennustarve ja mahdolliset lisätyöt hahmottuvat ajoissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!