Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Documtec Oy panostaa osaamisen ja palveluiden kehittämiseen yrityskaupalla

27.6.2024

Kaksi ICT-alan yritystä yhdistää osaamisensa, kun Documtec Oy on ostanut kuopiolaisen ICT-alan yrityksen IT Veljet Oy:n. Yrityskauppa tukee merkittävästi Documtecin strategisia kasvutavoitteita ja luo entistä vahvemman jalansijan valituilla markkina-alueilla.

Yrityskauppa tuo mukanaan uutta osaamista ja resursseja, jotka tukevat innovaatioita ja parantavat asiakaspalvelua. IT Veljien nykyiset toiminnot jäävät Kuopioon, mikä mahdollistaa entistä paremmat palvelut paikallisille ja lähialueen asiakkaille osana suurempaa yritystä. Voimassaolevat sopimukset ja asiakkuudet säilyvät ennallaan, mikä takaa palveluiden jatkuvuuden ja luotettavuuden. Laajentunut palveluvalikoimamme tarjoaa entistä monipuolisemmat ICT-ratkaisut, ja kasvanut henkilöstömäärä parantaa asiakaspalvelun laatua, nopeutta ja lisää asiantuntemustamme.

”Olemme tyytyväisiä tästä strategisesta yrityskaupasta, joka tukee kasvutavoitteitamme ja vahvistaa markkina-asemaamme. Yhdistämällä voimamme saamme käyttöömme laajempaa osaamista ja kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia ICT-ratkaisuja,” toteaa Jarkko Vepsäläinen, Documtec Oy.

”Tämä on merkittävä askel meille kaikille. Olemme ylpeitä siitä, että osaamisemme ja palvelumme saavat jatkoa Documtecin vahvassa ja kasvavassa organisaatiossa. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia ja monipuolisempia ratkaisuja, samalla kun parannamme palveluidemme laatua ja laajuutta,” iloitsee Arno Pakarinen, IT Veljet Oy.

Yrityskaupan myötä yrittäjä Tuomo Lundahl irtautuu yhtiöstä. Haluamme kiittää Tuomoa IT Veljien eteen tehdystä työstä. Documtec Oy jatkaa sitoutumistaan korkealaatuisten palveluiden ja innovatiivisten ratkaisujen tarjoamiseen. Yrityskaupan myötä voimme entistä paremmin vastata asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin ja odotuksiin.

Lisätietoja antaa:

Jarkko Vepsäläinen, Documtec Oy, p. 040 588 6741, jarkko.vepsalainen@documtec.fi

IT Veljet Oy on innokas ja taitava tietotekniikka­kumppani kaikenlaisille pk-yrityksille ja yhteisöille. Meiltä saat tarpeisiisi tarkasti sovitettua palvelua niin laitteistojen ja ohjelmistojen kuin datan ja verkkojen toiminnan varmistamiseen. Yrityksemme tuottaa tietotekniikan ja -liikenteen palveluja korkealla osaamisella, kustannustehokkaasti ja asiakaskohtaisesti. Tarjoamme sekä kokonaisratkaisuja IT-ylläpitoon ja kehitykseen että tarkkarajaisia palveluja esimerkiksi etätuen muodossa. www.itveljet.fi