Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Rekry

Lead Software Architect (johtava sovellusarkkitehti)

Haemme Lead Software Architectia Pieksämäen tai Kuopion toimipisteeseemme.

Documtec toimii laaja-alaisesti usealla eri toimialalla, mikä tekee työstä monipuolista. Meidän tehtävämme on ratkoa asiakkaiden liiketoiminta-haasteita digitaalisilla ratkaisuilla ja rakentaa heille täydellinen tiedon maailma. Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa pitkäaikaisesti, emme tarjoa pelkästään pikaratkaisuja. Näemme teknologian olennaisena osana arkipäivää, välineenä, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan tulevaisuutta, ei vain selviytymään päivästä päivään.

Arvojamme ovat ihmisläheisyys, omistautuneisuus, innostuneisuus ja jatkuva visionäärinen kehitys. Uskomme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja ansaitsee ratkaisuja ja palveluita, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa ja tehostaa liiketoimintaprosesseja ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimitamme sen, mitä lupaamme. Jatkuva kehitys takaa, että pysymme aina askeleen edellä ja voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Työn kuvaus

Lead Software Architectina vastaat Documtec-konsernin tuotteiden kehittämisestä ja ylläpidosta laajassa mittakaavassa. Luot ja toteutat kehityssuunnitelmia, jotka noudattavat yrityksen strategiaa ja vuosittaista suunnittelua. Hoidat kehitys- ja ylläpitoresurssien allokointia ja valvot kehitysprosesseja varmistaen niiden tehokkuuden ja laadun.

Tehtäviisi kuuluu yrityksen tuotteiden tulevaisuuden ja kehityksen suunnittelu sekä tiimirajat ylittävän kehitysprosessin seuranta ja hallinta. Varmistat työn arvon ja oikea-aikaiset toimitukset, johtamalla ja hallinnoimalla kehitysprosessia niin, että yrityksen taloudelliset ja laadulliset tavoitteet saavutetaan. Johdat tiimiä ja tuet yksittäisiä kehittäjiä heidän työssään.

Lisäksi vastaat budjetoinnista varmistaen, että resurssit, ohjelmistovalinnat ja tekniset suuntaviivat ovat budjetin ja sovitun aikataulun mukaisia. Kehität ja toteutat teknisen tiekartan, joka ohjaa kehitystoimintaa tulevaisuudessa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaativat laajaa osaamista sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Lead Software Architectina olet keskeisessä roolissa varmistamassa, että Documtecin ja sen tytäryhtiön Vision Services Oy:n tuotteet kehittyvät jatkuvasti ja vastaavat asiakkaiden tarpeisiin tehokkaasti ja innovatiivisesti.

Odotamme sinulta

 • Ohjelmistoteknologian tuntemus kaikissa kehitysprosessin osissa.
 • Pitkän aikavälin suunnittelun taidot sekä yksityiskohtien ymmärtäminen.
 • Tehokkaat viestintätaidot sekä suullisesti että kirjallisesti (suomeksi ja englanniksi).
 • Kyky hallita useita projekteja samanaikaisesti, asettaa tavoitteita, seurata edistymistä ja varmistaa projektien valmistuminen ajallaan ja budjetissa.
 • Kyky kehittää uusia ja innovatiivisia ideoita.
 • Ymmärrys ja kokemus erilaisista kehitysmenetelmistä.
 • Asiakastarpeiden ja -odotusten ymmärtäminen.
 • Ratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen.riskienhallinnan näkökulmasta
 • Ymmärrys yrityksen liiketoiminnasta ja taloudesta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja koulutusmahdollisuuksia ja pääsyn alan tapahtumiin, jotta voit kehittää osaamistasi. Lisäksi pääset osaksi tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Käytössäsi on uusimmat ohjelmistot, työkalut ja teknologiat, jotka tekevät työstä sujuvaa ja pitävät ammattitaitosi ajan tasalla. Saat itsenäisyyttä ja päätösvaltaa suunnitella omaa työtäsi, ja pääset työskentelemään monipuolisten ja teknisesti haastavien projektien parissa. Työpaikallamme vallitsee huumorintajuinen ja toisia tukeva ilmapiiri, jossa tiimityötä ja yhteistyötä arvostetaan.

Documtec Oy on vuonna 2006 perustettu tuottavan digitalisoinnin edelläkävijä, joka keskittyy yritysten ICT-ympäristön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja järjestelmien toimivuuden varmistamiseen. Me Documtecilla uskomme, että uusien teknologioiden hyödyntäminen edistää pitkäaikaista menestystä, ja että digitaaliset työkalut tulisi ottaa osaksi päivittäistä toimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisia mahdollisuuksia kilpailukyvyn parantamiseen, hyödyntäen digitalisaation tarjoamaa täyttä potentiaalia.

Documtecin tytäryhtiö Vision Services Oy on teknologiayritys, joka keskittyy älykkäiden liiketoimintaratkaisujen kehittämiseen energia-alalla ja muilla teollisuuden sektoreilla. Lippulaivatuotteemme, PlantSys, on edelläkävijä edistämässä liiketoimintaintelligenssin (BI) kehitystä kohti älykästä liiketoimintaa (IB), uudistamalla tapoja, joilla yritykset hallitsevat ja hyödyntävät dataa. PlantSys tarjoaa kattavan alustan, joka yhdistää reaaliaikaisen visualisoinnin, etäohjauksen ja tekoälyllä tehostetun datan analysoinnin, tukien yrityksiä niiden siirtymisessä kohti digitaalista tulevaisuutta. PlantSysin käyttäjiä löytyy maailmanlaajuisesti, pienistä yrityksistä suuriin listattuihin yrityksiin.

Kesäkuussa Documtec Oy osti kuopiolaisen ICT-alan yrityksen IT Veljet Oy:n. Yrityskaupan myötä Documtec on vahvistanut asemaansa valtakunnallisena toimijana.

Tartu tilaisuuteen!

Jos tämä herätti mielenkiintosi, lähetä hakemuksesi ja CV alla olevalla lomakkeella viimeistään 31.7.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työskentelypaikkakunta voi olla joko Kuopio tai Pieksämäki. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä:

Tekniset vaatimukset: Jarkko Vepsäläinen, puh. 040 588 6741, jarkko.vepsalainen(at)documtec.fi
Muut asiat: Anu Lappi, puh. 040 577 5059, anu.lappi(at)documtec.fi

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja ja kasvamaan osana innovatiivista tiimiämme!

  Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla
  Tietosuoja - Ehdot