Tule meille töihin!

Haluatko työskennellä tasaisen varmasti kasvavassa yrityksessä, jossa reiluus ja läpinäkyvyys ovat tekemistä ohjaavia ydinarvoja? Oletko ICT-alan, B2B-ratkaisumyynnin tai teollisten prosessien kehittämisen ammattilainen – tai haluatko kasvaa sellaiseksi?

Meillä Documtecilla työskentelee tiivis ja energinen porukka koodareita ja muita ICT-alan ammattilaisia, joilla riittää asiantuntemusta, uteliaisuutta ja intoa ratkoa asiakkaiden pieniä ja suuria haasteita parhain päin.

Yrityksenä olemme ennemmin alan edelläkävijä kuin perässähiihtäjä: tutkimme, kehitämme ja luomme ennakkoluulottomasti uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa eri alojen asiantuntemusta hyödyntäen.

Hiomme jatkuvasti myös omaa tekemistämme: järkeistämme alan totuttuja työtapoja ja luomme kaikkia osapuolia paremmiin palvelevia palvelutuotantomalleja ICT-alalle.

Asiakkaillemme olemme luvanneet, että emme myy heille koskaan possua säkissä tai tarpeettomia hilavitkuttimia ylisuureen hintaan. Meille on tärkeää olla sanamme mittaisia kaikissa käänteissä. Samaa odotamme sinulta – ja sen myös lupaamme sinulle työnantajana.

Avoimet työpaikat:


Uusien asiakkuuksien myötä meille on avautumassa keväällä 2020 nuoremman projektipäällikön tehtävä hakuun. Se on näköalapaikka IT-järjestelmien ja liiketoimintakeskeisten projektien eteenpäin viemisessä pk-yrityksissä.

Lisää väkeä palkkaamme tänä vuonna myös WITH-infratiimiin tuottamaan automatisoituja IT-infrahallintapalveluita.


  • Näköalapaikka yrityksiin – opit enemmän kuin osaat odottaa
  • Palkka kohdallaan
  • Jos kaipaat vaativia haasteita ratkaistavaksesi, saat niitä!
  • Työ ei ole tylsää
  • Pieksämäellä elämä on leppoisaa
  • Liian hyvät lounaspaikat ihan pihapiirissä
  • Työkaverit ovat rentoja