IT-kumppani kasvun tukena

Moilas Oy

Asiakkaamme Moilas Oy on vuonna 1955 perustettu leipomoalan yritys, joka on keskittynyt gluteenittomaan leivontaan. Documtec huolehtii yhtiön päivittäisistä IT-asioista ja -projekteista. Yhteistyö tukee Moilas Oy:n strategiaa ja yrityksen kasvua.

Moilas Oy:llä on tällä hetkellä kaksi leipomoa, joista molemmat sijaitsevat Pieksänmäellä.

– Olemme keskittyneet pelkästään gluteenittomaan leivontaan, kertoo Moilas Oy:n tuotantojohtaja Aki Väisänen.

Tehokkuus säästää aikaa

Yhteistyö Documtecin kanssa alkoi lokakuussa 2018. Moilas etsi yhteistyökumppania, jonka kanssa voisi viedä IT-asioita eteenpäin niin päivittäisessä tekemisessä kuin erilaisissa projekteissa. Documtec pystyi tarjoamaan tähän tarvittavat resurssit.

Käytännössä Documtec huolehtii Moilas Oy:n päivittäisistä IT-asioista ja -projekteista.

– Documtecin käytössä olevien resurssien ja tikettijärjestelmän käyttöönoton myötä tehokkuus haasteiden ratkaisussa lisääntyi ja niihin käytetty aika lyheni huomattavasti aiempaan toimintamalliin suhteutettuna, summaa controller Aleksi Paukku.

– Tärkein hyöty yhteistyöstä on se, että pystymme tällä hetkellä suunnittelemaan IT-budjettia sekä kehitystyötämme paremmin ja pidemmälle tulevaisuuteen. Tämä tukee yrityksemme strategiaa ja kasvua huomattavasti aiempaa paremmin, Väisänen painottaa.

”He puhuvat kanssamme samaa kieltä”

Paukku kuvailee Documtecin asiakaspalvelua helposti lähestyttäväksi. Työskentely heidän kanssaan on ollut hyvin sujuvaa.

– He puhuvat kanssamme samaa kieltä. Voisin suositella Documtecia yrityksille, jotka haluavat kehittää IT-ympäristöään ja ottaa digitalisaation vahvasti mukaan omaan liiketoimintaansa, Paukku sanoo.

– Documtecin kanssa on ollut erittäin hyvä työskennellä. He ovat aktiivisia ja halukkaita antamaan asiakkaalle lisäarvoa, Väisänen toteaa.

Lue seuraava case


”Documtecin tuotteet ovat aiempia järjestelmiä ja ohjelmia huomattavasti helpompia käyttää. Ne ovat myös räätälöitävissä jokaisen tarpeisiin helposti. Aiemmin toiminnan kehittäminen tai muutosten tekeminen vaati paljon aikaa ja datan keräämistä. Documtecin tuotteet kasvavat muuttuvien tarpeiden mukana.”

– Rakennusliike Lipsanen Oy I Tero Turunen, projektipäällikkö

Haluaisitko kuulla lisää?