Laitteiden ja sovellusten hankinta ja hallinta

With Concept

Laitteiden ja sovellusten hankinta ja hallinta

Onko yrityksesi kaikki tieto hallitusti yhdessä paikassa ja saavutettavissa tietoturvallisesti ja varmasti? Luotettava palvelinratkaisu on yrityksesi tietojärjestelmien kivijalka. Palvelinkapasiteetti voidaan tuottaa fyysisesti yrityksesi tiloihin, Documtecin ylläpitämiin tiloihin tai kevyenä pilviratkaisuna. Kapasiteetti ja turvallisuustaso skaalataan aina yrityksesi tarpeita vastaamaan.

Haluan kuulla lisää!

Nopea ja varma yhteys maailmalle on liiketoiminnan elinehto. Me pidämme huolen, että olet yhteydessä maailmaan ja työyhteisöösi olitpa toimistolla, liikkeellä tai rannalla. Suunnittelemme yrityksesi verkon käyttötarpeet ja pidämme huolen, että jokaisella tekijällä on tarvittavat liittymät ja nopea sisä- ja mobiiliverkko. 

Haluan kuulla lisää!

Onko yrityksessäsi käytössä useita eri järjestelmiä ja työkaluja, joihin kuhunkin täytyy kirjautua? Identiteetin hallinta tarkoittaa, että kaikki yrityksen käyttämät sovellukset, työkalut, järjestelmät ja oikeudet toimivat yhden kirjautumisen kautta. Se säästää aikaa, rahaa ja hermoja.

Haluan kuulla lisää!

Me pidämme huolen, että yritykselläsi on jatkuvasti käytössään parhaat mahdolliset työvälineet. Kun yrityksesi koko laitteiston elinkaarta hallitaan, valvotaan ja ylläpidetään keskitetysti, se pysyy ajantasaisena sekä tietoturvallisena. Me suunnittelemme yrityksellesi roolipohjaisen työvälinesuunnitelman, joka standardoi laitteistot ja ohjelmistot.

Haluan kuulla lisää!

Tarvitseeko yrityksesi toimijat yhteyden sisäverkossa oleviin ohjelmiin ja tietoon myös sisäverkon ulkopuolelta? Me tuomme yritysverkkosi sinun luokse tietoturvallisesti ja nopeasti. Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme myös yhdistää toimipisteitä yhteiseen nopeaan sisäverkkoon. Etäkäyttö tuo myös teollisen internetin (IOT) mahdollisuudet käyttöösi, kun tuotantosi automaatiolaitteet liitetään yritysverkkoosi. 

Haluan kuulla lisää!

Me hoidamme koko yrityksesi työympäristön kehityksen, it-tuen ja suunnitelmalliset laitehankinnat keskitetysti ja vastuullisesti. Tehtävämme on pitää huoli, että digitaalinen työympäristösi on aina ajan tasalla ja että se pysyy yrityksesi kehityksen tahdissa. Yrityksesi saa nimetyn IT-päällikön ja tukitiimin, joka huolehtii päivittäisten IT-palveluiden saatavuudesta nopealla vasteajalla.

Haluan kuulla lisää!