tuotteet

Tuotteet Tuotteet

Kaikki aina työasemista ohjelmistoihin ja palvelimista tietoliikenneyhteyksiin. Suunnittelemme ja toteutamme älykkäitä työympäristöjä, joissa on hyvä tehdä töitä.

 • Vision TAika
  Vision TAika

  Vision TAika on helppokäyttöinen työajan- ja työvaiheseurannanohjelmisto. Se soveltuu oman ajankäytön hallinnasta aina kymmeniä henkilöitä työllistävien yritysten työajanhallintaan. TAika mahdollistaa jokainen käyttäjän reaaliaikaisen työajan kirjaamisen ja seurannan. Työaikapankkiin kirjautuvat automaattisesti liukumat työajoissa ja palkanlaskenta saa kattavat raportit tehdyistä työtunneista työntekijäkohtaisesti aina halutessaan. Käyttäjänäkymä toimii myös mobiililaitteilla, joten voit valita omaan työympäristöösi parhaiten soveltuvan laitteen.

  Mikäli etsit uudenlaista työaikakirjaamismenetelmää, ota yhteyttä – kustannustasoltaan TAika on erittäin edullinen ja käyttöönotto nopea!

  Haluan kuulla lisää!
 • Vision Tieto
  Vision Tieto

  Vision Tieto on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen asianhallintaympäristö. Se on Sharepoint-ympäristöön rakennettu täysin uusi tapa hallita yrityksen tietoa, dokumentteja ja projektikokonaisuuksia. Tiedon jakamiseen tai etsimiseen ei enää tuhlaannu aikaa, kun kaikki tuotettava tieto aina Outlookista, Exceliin ja Wordista asiakastietoihin löytyy yhdestä paikasta älykkäästi toisiinsa yhdistettynä. Ympäristö on luotu uudenlaisella metatieto- ja wikikirjastomalilla, joten oikea sisältö on saatavillasi nyt nopeammin kuin koskaan.

  Vison Tieto suunnitellaan aina yrityksesi tarpeisiin ja se skaalautuu liiketoiminnan tahdissa. Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka yrityksesi asianhallintaympäristö tehdään liiketoimintasi tehostaja.

  Haluan kuulla lisää!
 • Vision Ohjaamo
  Vision Ohjaamo

  Vision Ohjaamo on yritysjohdon yhdellä vilkaisulle ymmärrettävä nykyaikainen ohjausnäkymä. Olemme luoneet ratkaisun, jonka avulla keräämme yrityksesi tuottamaa informaatiota useista eri järjestelmistä ja muodostamme niistä toiveidesi kaltaisen mittaristonäkymän. Se tarkoittaa, että päätöksentekijöillä nyt käytössään reaaliaikainen ja totuudenmukainen tieto yrityksen toiminnasta ja tilasta – täysin uusi näkökulma liiketoimintaan, joka on aiemmin ollut piilossa.

  Ota yhteyttä ja kerro meille mitä olet aina halunnut tietää yrityksesi toiminnasta. Uskomme, että vastaus on jo olemassa ja että me pystymme sen löytämään.

  Haluan kuulla lisää!
 • With Concept Kapasiteetti
  With Concept Kapasiteetti

  Kapasiteettipalvelut on tarkoitettu kaiken kokoisille yritysasiakkaille. Palvelu mahdollistaa juuri oikeanlaisen palvelintilan kulloisenkin tarpeen mukaan. Jos tarvitset esimerkiksi Windows-palvelimen AD-käyttöön ja tiedostojen jakoon, tai vaikkapa Linux-pohjaisen palvelimen tuotteidesi testaukseen – olemme sinulle oikea kumppani. Kun valitset Kapasiteettipalvelumme, vältyt oman palvelimen investointikustannuksilta, ylläpidosta, sähkönkulutuksesta, sekä ennen kaikkea jatkuvasta palvelimen toiminnasta huolehtimisesta. On luonnollista, että palvelintarpeet muuttuvat ajan saatossa. Tällöin palveluumme on helppo lisätä, tai poistaa palvelimen kapasiteettia, eli suorituskykyä ja levytilaa.

  Mikäli tietoliikenneyhteydet muodostavat pullonkaulan datan liikuttamiseen ja ulkopuolinen konesali ei ole vaihtoehto, voimme tuottaa palvelun myös yrityksesi tiloihin. Rakennamme aina tarpeen mukaisen palvelinympäristön yhdellä kuukausilaskulla!

  Haluan kuulla lisää!
 • With Concept Manageri
  With Concept Manageri

  Manageripalvelut on tarkoitettu kaikille yritysasiakkaille. Palvelun tarkoitus on auttaa asiakkaitamme IT-ympäristön hallinnassa, sekä tuottaa lisäksi IT-tukipalveluita käyttäjille. Otamme täyden vastuun laitteiden ylläpidosta ja hallinnasta, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen, eli oman liiketoimintasi pyörittämiseen.

  Manageripalveluita on kolmea eri tasoa: Manageri Turva, joka pitää sisällään käyttäjien ja käytettävien laitteiden hallinnan, sekä virusturvan laitteistolle. Palvelu mahdollistaa myös etätukipalvelun, jossa voimme ottaa yhteyden etänä tietokoneelle ja auttaa käyttäjää ongelman ratkaisussa. Lisäksi valittavana on myös Manageri Varma ja Manageri Hovi. Näissä vaihtoehdoissa hallintaan otetaan myös ohjelmistot ja lisenssit, sekä kuukausipalvelu pitää sisällään myös tehtäviä tukipalveluita ilman erillistä veloitusta.

  Manageripalveluista on saatavissa erikseen palvelukuvaukset kustakin palvelutasosta.

  Haluan kuulla lisää!
 • Microsoft Office 365
  Microsoft Office 365

  MS O365 palvelut on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille. O365 palveluissa saat käyttöösi perustyökalut yrityksesi toimintaan. Sähköposti ja kalenteri, Skype for Business, Excel, Word, PowerPoint, OneNote, Sharepoint käyttöoikeus, OneDrive ja Yammer. Lisenssivaihtoehdoilla löydetään sopiva hintataso, Essential-lisenssi on edullinen vaihtoehto, jossa saat kaiken edellä mainitun online-versioina toimintaan. Business Premium vaihtoehdossa saat yllä olevat palvelut myös paikallisesti koneelle asennettuna versioina, sekä mm. Outlook sovelluksen. O365 palveluun voidaan myös liittää muitakin Microsoft lisenssejä pilvipalveluna, kuten Vision ja Project.

  Microsoft Office365 tuotteet toimivat pilvipalveluna, eli et ole enää sidonnainen paikkaan tai aikaan työskentelyn suhteen. Olitpa sitten toimistolla, työmatkalla, tai vaikka kesämökilläsi, niin olet aina tavoitettavissa niin halutessasi.

  Haluan kuulla lisää!