with-concept

With Concept With Concept

Takaamme, että työ- ja tietoympäristösi pysyy liiketoimintasi tahdissa

Me luomme älykkäitä työympäristöjä, joissa on hyvä tehdä töitä. Se tarkoittaa työympäristön ja tietoympäristön saumatonta liittoa, jossa olet aina yhteydessä omaan työyhteisöösi ja maailmaan olitpa toimistolla, liikkeellä tai rannalla. Vastaamme, että tieto, tuki, ratkaisut, laitteet, ohjelmistot, yhteydet ja tarvittava kapasiteetti ovat aina saatavillasi ja ajan tasalla. Palvelumme skaalautuu aina täsmäratkaisuista yrityksesi ulkoistetuksi vastuulliseksi it-osastoksi. With Concept on uuden ajan it-kumppanuus.

Kapasiteettipalvelut ja palvelimet

Onko yrityksesi kaikki tieto hallitusti yhdessä paikassa ja saavutettavissa tietoturvallisesti ja varmasti? Luotettava palvelinratkaisu on yrityksesi tietojärjestelmien kivijalka. Palvelinkapasiteetti voidaan tuottaa fyysisesti yrityksesi tiloihin, Documtecin ylläpitämiin tiloihin tai kevyenä pilviratkaisuna. Kapasiteetti ja turvallisuustaso skaalataan aina yrityksesi tarpeita vastaamaan.

Haluan kuulla lisää!

Tietoverkot ja yhteydet

Nopea ja varma yhteys maailmalle on liiketoiminnan elinehto. Me pidämme huolen, että olet yhteydessä maailmaan ja työyhteisöösi olitpa toimistolla, liikkeellä tai rannalla. Suunnittelemme yrityksesi verkon käyttötarpeet ja pidämme huolen, että jokaisella tekijällä on tarvittavat liittymät ja nopea sisä- ja mobiiliverkko. 

Haluan kuulla lisää!

Identiteetin hallinta

Onko yrityksessäsi käytössä useita eri järjestelmiä ja työkaluja, joihin kuhunkin täytyy kirjautua? Identiteetin hallinta tarkoittaa, että kaikki yrityksen käyttämät sovellukset, työkalut, järjestelmät ja oikeudet toimivat yhden kirjautumisen kautta. Se säästää aikaa, rahaa ja hermoja.

Haluan kuulla lisää!

Laitteiden ja sovellusten hankinta ja hallinta

Me pidämme huolen, että yritykselläsi on jatkuvasti käytössään parhaat mahdolliset työvälineet. Kun yrityksesi koko laitteiston elinkaarta hallitaan, valvotaan ja ylläpidetään keskitetysti, se pysyy ajantasaisena sekä tietoturvallisena. Me suunnittelemme yrityksellesi roolipohjaisen työvälinesuunnitelman, joka standardoi laitteistot ja ohjelmistot.

Haluan kuulla lisää!

Etäkäyttöpalvelut

Tarvitseeko yrityksesi toimijat yhteyden sisäverkossa oleviin ohjelmiin ja tietoon myös sisäverkon ulkopuolelta? Me tuomme yritysverkkosi sinun luokse tietoturvallisesti ja nopeasti. Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme myös yhdistää toimipisteitä yhteiseen nopeaan sisäverkkoon. Etäkäyttö tuo myös teollisen internetin (IOT) mahdollisuudet käyttöösi, kun tuotantosi automaatiolaitteet liitetään yritysverkkoosi. 

Haluan kuulla lisää!

Ulkoistettu IT-osasto

Me hoidamme koko yrityksesi työympäristön kehityksen, it-tuen ja suunnitelmalliset laitehankinnat keskitetysti ja vastuullisesti. Tehtävämme on pitää huoli, että digitaalinen työympäristösi on aina ajan tasalla ja että se pysyy yrityksesi kehityksen tahdissa. Yrityksesi saa nimetyn IT-päällikön ja tukitiimin, joka huolehtii päivittäisten IT-palveluiden saatavuudesta nopealla vasteajalla.

Haluan kuulla lisää!