asiakastarinat

Asiakastarinat

Yhteistyö Documtecin kanssa alkoi lokakuussa 2018. Moilas etsi yhteistyökumppania, jonka kanssa voisi viedä IT-asioita eteenpäin niin päivittäisessä tekemisessä kuin erilaisissa projekteissa. Documtec pystyi tarjoamaan tähän tarvittavat resurssit. Käytännössä Documtec huolehtii Moilaksen päivittäisistä IT-asioista ja -projekteista.

Moilas Oy | Aki Väisänen, tuotantojohtaja & Aleksi Paukku, controlleri

Documtecin tuotteet ovat aiempia järjestelmiä ja ohjelmia huomattavasti helpompia käyttää. Ne ovat myös räätälöitävissä jokaisen tarpeisiin helposti. Aiemmin toiminnan kehittäminen tai muutosten tekeminen vaati paljon aikaa ja datan keräämistä. Documtecin tuotteet kasvavat muuttuvien tarpeiden mukana.

Rakennusliike Lipsanen Oy | Tero Turunen, Projektipäällikkö

Documtecin etu on ehdottomasti se, että he ovat olleet tässä meidän rinnalla ja nähneet meidän muuttuvan työnteon ympäristön. Documtec ymmärtää liiketoimintamme erityispiirteet, joten meidän ei aina tarvitse seikkaperäisesti selittää, miksi haluamme jotain tiettyjä muutoksia tai palveluja heidän kauttaan.

KPA Unicon | Tiia Häsä, CIO

Kaikki tietokoneemme tulevat Documtecilta. On kätevää, että jos meillä on tietoteknisiä ongelmia, on Documtecillä etäyhteys koneisiimme, eikä tarvitse itse hermoilla. Käytämme myös meidän tarpeisiimme muovattuja ohjelmistoja, joista tärkein on työaika- ja työnseurantaohjelmisto Documtec Taika. Sen ominaisuudet on räätälöity meidän käyttöömme sopivaksi, ja ohjelman muokkaaminen ja kehittäminen onnistuu ketterästi tarpeen mukaan, koska kyseessä on Documtecin oma softa.

MV Welding Oy | Markus Vepsäläinen, Toimitusjohtaja

Meillä on käytössämme vuonna 2000 käyttöönotettu tuotannon-ohjausjärjestelmä, jonka raportointityökalut ovat huonot ja vanhentuneet. Visionin työkalujen automatisoidulla datan louhinnalla ja raportoinnilla olemme saaneet vanhasta järjestelmästä käyttöömme uudenlaista tietoa selkesti muodostettuna ja visualisoituna

OC system Oy | Riku Räisänen, Markkinointipäällikkö