Tekninen tuki - 020 730 3711 / klo 8-16 | Myynti - 020 730 3713 myynti@documtec.fi

Luomme siltaa tiedon ja ymmärryksen välille

Näkemyksellisiä ICT-ratkaisuja, jotka parantavat prosesseja, lisäävät tuottavuutta ja vähentävät operatiivisia riskejä.

Digitalisoinnin asiantuntija
palveluksessasi

Documtecin kattavat ICT-palvelut parantavat yrityksesi tuottavuutta ja vähentävät operatiivista kuormitusta. Huolehdimme ICT-infrastruktuurisi sujuvasta toiminnasta ja tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten ICT- ja tietoturvahallintapalveluita, modernin työn tiedonhallintaratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmiä liiketoimintaprosessessien tehokkaaseen hallintaan sekä laitteiden ylläpitoa.

Palvelumme vapauttavat resurssisi keskittymään ydinliiketoimintaasi, samalla kun me takaamme häiriöttömän työympäristön ja vahvistamme kilpailuetuasi. Palvelumme kattavat sekä perusinfran hallinnan että edistyneemmät tuottavuusratkaisut, joilla oilla varmistamme yrityksesi sujuvan toiminnan ja jatkuvan kasvun.

Me pidämme, mitä lupaamme

Documtec on luotettava ICT-kumppani, joka keskittyy tarjoamaan juuri sinun yrityksellesi sopivia ICT-ratkaisuja. Emme kaupittele tarpeettomia tuotteita, vaan suunnittelemme palvelukokonaisuuden yrityksesi tarpeita silmällä pitäen. Toimintamme on läpinäkyvää ja otamme huomioon liiketoimintasi erityispiirteet. Olemme sitoutuneet tukemaan sinua läheltä varmistaen, että ICT-ympäristösi palvelee tehokkaasti. Kanssamme saat aidon kumppanuuden ja ratkaisut, jotka todella tukevat liiketoimintaasi.

ICT-ratkaisut

With Concept –

ICT-ympäristöjen hallintaa

With Concept on uudenlainen yritysten ICT-ympäristöjen hallinnan ja kehittämisen malli, jossa yhdistämme liiketoimintastrategian mukaiset ICT-tarpeet ja toteutussuunnitelman yhdeksi kokonaisuudeksi.

Konseptimme perustuu ICT-toimintamalleihin, jotka takaavat tehokkaat ja turvalliset ICT-ratkaisut.  Tuotamme yksilöidyn ICT-infran kehittämisen ja hallinnan mallin, joka sisältää paitsi jatkuvan tuen myös kaikki tarvittavat ICT-ratkaisut ja digitaaliset työkalut. Mallin avulla yrityksesi ICT-ympäristön hallinta on aina kustannustehokasta ja ennustettavaa ja sopeutettu yrityksesi tarpeisiin.

 • Tehokkuus ja kustannustehokkuus: Mallimme varmistaa, että yrityksesi ICT-järjestelmät toimivat saumattomasti, mikä parantaa työntekijöiden tuottavuutta ja vähentää kustannuksia.
 • Turvallisuus: Tarjoamme turvalliset ICT-ratkaisut, jotka suojaavat yrityksesi tietoja ja järjestelmiä.
 • Tyytyväiset loppukäyttäjät: Kun laitteet ja järjestelmät toimivat moitteettomasti, työntekijät ovat tyytyväisiä, mikä parantaa koko organisaation toimintaa ja liiketoiminnan sujuvuutta.

With Concept -malli on lisensoitavissa ICT-alan yrityksille jälleenmyyntiä varten. Mikäli olet kiinnostunut kumppanuudesta, otathan yhteyttä.

Digitalisoitu tuotanto

PlantSys – Älykästä prosessin­hallintaa

Plantsys on tekoälyä ja koneoppimista hyödyntävä järjestelmä, joka auttaa teollisuuslaitoksia hallitsemaan ja optimoimaan tuotantoprosessejaan. Plantsysin ansiosta voit seurata tuotantoa reaaliajassa, saada tarkkoja tietoja ja ennakoivia analyysejä toiminnastasi, mikä parantaa päätöksentekoa ja tehostaa prosesseja. Plantsysin avulla voit hallita toimintoja etänä, mikä lisää joustavuutta ja nopeuttaa reagointia. Yksinkertaisesti sanottuna Plantsys muuttaa kerätyn tiedon älykkäiksi toimiksi tehostaen koko tuotantoketjua.

Moderni työ

Moderni työ – Tuottavuutta ja kasvua digitalisaatiosta

Työn luonne on muuttunut ajasta ja paikasta riippumattomaksi tietotyöksi, jota voi tehdä turvallisesti missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Moderni työpaikka hyödyntää digitalisaation mahdollisuudet ja valjastaa tekoölyn ja teknologian tukemaan yrityksen kasvua.

 • Parempi sisäinen viestintä ja tiimityö
 • Joustavampi ja osallistavampi etätyö
 • Lisää tuottavuutta ja kilpailukykyä
 • Laadukkaampi työntekijäkokemus

Tarjoamme palveluja modernin työn kehittämiseksi yrityksessäsi, joka nopeuttaa ja tehostaa työtä prosessien automatisoinnin avulla, mahdollistaen tehokkaan työnteon missä ja milloin tahansa.

Palvelumme: 

 • Microsoft 365 työkalut
 • Microsoft 365 Copilot
 • Intranet -ratkaisut
 • Pelikirja – systemaattinen toimintatapa

Asiakas­kokemukset

Ilman asiakkaita ei olisi meitäkään. Olemme ihmisläheisiä ja omistautuneita, ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja varmistaaksemme, että asiakkaillamme on aina parhaat mahdolliset laitteet käytössään. Haluamme olla innostava ja luotettava kumppani, joka auttaa parantamaan asiakkaiden liiketoimintaa.

Tutustu asiakastarinoihimme ja näe, kuinka olemme olleet mukana asiakkaidemme menestyksessä.

Kasvuyrityksen IT-infrastruktuuri rakennettiin katse tulevaisuudessa

Kasvuyrityksen IT-infrastruktuuri rakennettiin katse tulevaisuudessa

“Documtecin tuottamat IT-palvelut tukevat kasvuamme. Halusimme ulkoistaa IT-infran 100%:sesti ja se on ollut hyvä päätös. Ammattilaisten hoitaessa nämä asiat puolestamme saamme selkeää ajansäästöä ja voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme.”

Pro-Tot Oy | Aki Väisänen, operatiivinen johtaja

Versowood

Versowood

”Suurin PlantSysin ratkaisemista haasteista on ehdottomasti se, että sisäisen viestinnän ruutuvihkoajat ja sen kautta inhimillisen virheen mahdollisuudet ovat takanapäin.”

Versowood | Arttu Särkkä, käyttöpäällikkö

Räikee Oy

Räikee Oy

”Projektien kannattavuuden seuranta on Moottorissa helppoa. Koska kaikki on yhdessä järjestelmässä, saadaan kiinni tuntikirjaukset sekä se, mitä asiakkaalle on tarjottu. Liiketoiminnan kehittäminen numeroiden perusteella on Moottorin ansiosta nyt helpompaa.”

Räikee Oy | Juho Lehtola, toimitusjohtaja 

Ajankohtaista

Documtec panostaa uudistumiseen ja kansainväliseen kasvuun

Documtec panostaa uudistumiseen ja kansainväliseen kasvuun

Documtec Oy on aloittanut alku keväällä merkittävän kehityshankkeen, joka on osittain Euroopan unionin rahoittama. Tämä strateginen kehityshanke pyrkii selvittämään liiketoimintamme nykytilan ja tutkimaan sen asemaa markkinoilla.