Toiminnanohjausjärjestelmä

VISION Moottori

Vision Moottori on edullinen ja kevyt toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää monia yrityksen arkirutiinien hoitoa helpottavia edistyksellisiä ominaisuuksia. Se on suunniteltu erityisesti tilaus-toimitusketjun parempaan hallintaan.

Järjestelmän avulla pidät tehokkaasti huolta, että työt tulee tehtyä sekä tavarat, palvelut ja raha liikkuvat ajallaan. Vision Moottori soveltuu tavaroiden ja tuotetoimitusten hallintaan sekä myös palvelutuotannon tarpeisiin.

Ohjelman hallinta ja kaikki sen prosessit on suunniteltu työntekijän kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Ohjelma avustaa käyttäjäänsä vaiheittain luomaan tiedon oikein, mikä minimoi kirjausvirheiden aiheuttamat sekaannukset lähes nollaan ja säästää ylimääräiseltä työltä.

Vision Moottori on tiedon hallinnan ja hyödyntämisen näkökulmasta erityisen tehokas toiminnanohjausjärjestelmä. Perusidea on, että järjestelmään luotua tietoa hyödynnetään kaikissa prosesseissa. 

Esimerkiksi asiakkuuksiin liittyvät sopimustekniset tiedot viedään järjestelmään vain kerran. Sen jälkeen käyttäjä voi muodostaa ohjelmalla parhaimmillaan yhdellä napin painalluksella sopimusten mukaiset laskut ja laskurivit – varmasti ajallaan ja vaivatta.

Näin vaikka laskutettavaa on paljon ja laskutettavat asiat erityyppisiä. Ohjelmalla voi tehdä niin ikään matkalaskut ja kululaskut automatisoidusti kertakirjauksella sekä itselle että asiakkaalle.

Tuotteemme sisältää seuraavat ominaisuudet:


Asiakasrekisteri

Tuoterekisteri ja hinnasto

Laskutus

Automaattinen matkalasku ja kululasku

Työnohjaus ja työkuormituksen hallinta

Työjaksot

Hintaprioriteetit

Palvelupyynnöt eli tiketit (asiakkaalta ja sisäiset)

Projektien hallinta ja seuranta

Varastonhallinta ja ostotilaukset • Edullinen toiminnanohjausjärjestelmä, käytössä edullisempi kuin vastaavat pilvipalvelut
 • Kuukausisopimuksella ennustettavuutta kuluihin
 • Vähemmän turhaa työtä: kerran hyvin tallennettu tieto palvelee laajasti eri prosesseja
 • Vähemmän laskutusvirheitä
 • Avoimet rajapinnat (integroitavuus)
 • Muunneltavissa asiakaskohtaisiin tarpeisiin
 • Loppukäyttäjien toiveet otetaan huomioon palvelua kehittäessä
 • Hyödyllisiksi havaitut perusominaisuuksien parannukset kaikille käyttöön automaattisesti
 • Nopea ja helppo käyttöönotto
 • Käyttökoulutus ja -tuki sisältyy palveluun
 • Tuottaa valmiit mittarit ja raportit VISION Ohjaamoon

Moilas Oy

”Moilas Oy etsi syksyllä 2018 yhteistyökumppania, jonka kanssa voisi viedä IT-asioita eteenpäin niin päivittäisessä tekemisessä kuin erilaisissa projekteissa. Documtec pystyi tarjoamaan tähän tarvittavat resurssit.”
–Moilas Oy I Aki Väisänen, tuotantojohtaja

ICT-Ratkaisut

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuutta prosessien digitalisoinnilla ja työn automatisoinnilla?

Haluaisitko kuulla lisää?