Microsoft 365 -lisäarvopalvelu

VISION Tieto

VISION Tieto -palvelu auttaa sinua hyödyntämään Microsoft 365 -ohjelmia, joista maksat joka päivä, vaikka et niitä käytä.

Lähes jokaisessa suomalaisessa yrityksessä on käytössä Microsoft 365 -ohjelmapaketti. Yhtä yleistä on, että jo maksetuista palveluista hyödynnetään vain pientä osaa: sähköpostia, Wordia, Exceliä ja PowerPointia. 

Me kehitimme VISIO Tieto -palvelun, koska haluamme auttaa sinua ottamaan jo olemassa olevat työkalut käyttöön yrityksesi arkirutiinien pyörittämisessä ja säästämään siten ICT-kuluissa.

Palvelun tehtävänä on parantaa yrityksesi sisäistä ja ulkoista viestintää sekä tiimien välistä yhteistyötä. Teemme sen luomalla yritykseesi yhtenäisen tiedon tallentamisen, hallinnan ja jakamisen kulttuurin sekä tuottamalla teille sopivia käytännön ratkaisuja eri prosessien tarpeisiin.

Voimme esimerkiksi luoda yrityksellesi toiminnallisen intran projektien tai myynnin hallintaan ja prosesseihin liittyvien tehtävien suorittamiseen. Microsoft 365 -ympäristöön rakennetussa intrassa voi tehdä töitä ja tuottaa samalla tietoa yhteiseen käyttöön. Tieto siis syntyy suoraan sinne, minne se jää ja missä sitä tarvitaan, mikä tehostaa viestintää ja tiedonhallintaa monella eri tasolla.

Samankaltaista toteutusta voi hyödyntää myös tuotekehitystiimien tiedonhallinnassa ja kumppaniportaalina, kun tietoa on tarpeen jakaa asiakkaalle ja toisinpäin.

Microsoft 365 -ohjelmia hyödyntäen voimme auttaa yritystäsi lisäksi muun muassa reklamaatioiden käsittelyssä, lomien ja tapahtumien vuosisuunnittelussa, työsuojelun tehostamisessa, johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä, etäkokousten ja yhteisen etätyöskentelyn sujuvoittamisessa sekä yleisesti tiedon hallinnassa ja etsimisessä.

  • Otat kaikki irti sovelluspaketista, joka on alikäytössä yrityksessäsi
  • Vältät turhat ohjelmahankinnat ja kehitysprojektit
  • Helpotat tiimityöskentelyä
  • Tehostat sisäistä ja ulkoista viestintää
  • Parannat asiakasviestintää
  • Otat haltuun yrityksen harmaat prosessit
  • Tallennat automaattisesti kaiken tärkeän viestinnän (esim. sähköpostit, kokouskutsut ja -muistiot)

Ratkaisumme:


Asiakaspalaute- ja reklamaatiojärjestelmä Microsoft 365

Myyntiputken hallinta

Laadunhallinta

Hankinnan ja sopimuksienhallinta

Johtaminen

Projektitoiminta

Tilaus/toimitushallinta

Hallinnontoiminnot


Rakennusliike Lipsanen Oy

”Documtecin tuotteet ovat aiempia jäjrstelmiä ja ohjelmia huomattavasti helpompia käyttää. Aiemmin toiminnan kehittäminen tai muutosten tekeminen vaati paljon aikaa ja datan keräämistä. Documtecin tuotteet ovat myös räätälöitävissä jokaisen tarpeisiin sopiviksi ja ne kasvavat toiminnan mukana.”


– Rakennusliike Lipsanen Oy I Tero Turunen, projektipäällikkö

ICT-Ratkaisut

Tarvitsetko apua IT-perusinfran hallintaan tai oletko hankkimassa IT-laitteita, ohjelmistoja tai palvelinratkaisuja?

Haluaisitko kuulla lisää?